De senaste månaderna har jag gjort rätt många smycken som på ett eller annat sätt följer ett mönster. Jag har gjort enklare pärlade halsband för att ha alternativ till de vajerhalsband jag brukar använda. Jag har gjort örhängen – vilket kan vara erbarmligt trist för att man måste göra två likadana… Och jag är inte så värst road över att upprepa mig…

Så, de senaste veckorna så har jag gjort brutit av med det jag kanske gillar mest – freeform peyote. Jag har någon övergripande plan med smycket jag påbörjar, men det förändras under tiden jag pärlar, jag hittar en ny färgkombination eller får nya idéer medan jag pärlar. Resultatet blir ibland överraskande även för mig själv. Och väldigt ofta tycker jag att det blir för vackert för att säljas…

Fyra av mina senaste smycken, mina älssssklingar, det gör ont att tänka på att sälja dem, men jag har bestämt mig för att två av dem ändå får hamna på webshoppen. Suck…